Swingers Affiliate Program

Welkom bij het SDC.com affiliate programma. Geld verdienen is nu gemakkelijker dan ooit! We hebben ons swingers affiliate programma verbeterd om het voor jou nog handiger te maken om een vaste bron van affiliate cash binnen te halen.

Vanaf 15 maart, 2012 betalen we onze affiliates 50% commissie voor alle betalende leden die via hen aangebracht worden. Geen andere swingers website betaald dit dus promoot SDC.com vandaag nog! Deze betaling is niet met terugwerkende kracht en is slechts van toepassing op traffic naar onze site vanaf genoemde datum.

Ons doel is om zoveel mogelijk betalend verkeer van jouw website(s) naar onze site te dirigeren en daarmee je verdiensten zo hoog mogelijk te maken. Als je een website hebt en je wilt je een hoger inkomen, dan is een SDC affiliateschap minimaal het overwegen waard.

SDC.com is wereldwijd dé online Swingers Lifestyle Community met een prima reputatie als het gaat om het snel samenbrengen van echte swingers. Onze conversie is vele malen hoger dan ergens anders dus dit resulteert in een hogere uitbetaling voor onze affiliates. Meld je nu aan en verdien vandaag nog geld!